ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Intelect είναι μια επιχείρηση πώλησης, επισκευής και υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής και αυτοματισμού γραφείου και θα μας βρείτε στην διεύθυνση ΒΙΤΣΙ 7 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αντιπροσωπεύουμε τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά πληροφορικής όπως είναι οι TOSHIBA, SAMSUNG, HP, LEXMARK, IBM, EPSON, FUJITSU-SIEMENS, ACER, LG ELECTRONICS, SONY και στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση του καταναλωτή με προϊόντα και υπηρεσίες αρίστης ποιότητας στις πιο καλές τιμές.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε προσφορές σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτές, τηλεφωνικά κέντρα, ταμειακά και ζυγιστικά συστήματα, προγράμματα, και είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την προμήθεια οποιουδήποτε μηχανήματος έχετε ΕΣΕΙΣ ανάγκη ή επιθυμία ν’αγοράσετε.

Η Intelect έχει σκοπό να κτίσει σταθερές συνεργασίες με την αγορά της Κρήτης ακολουθώντας της επιταγές της εποχής αλλά και τα βήματα της παράδοσης με γνώμονα πάντα το αμοιβαίο συμφέρον.

 Ελπίζουμε να μας προτιμήσετε και ευχόμαστε να βρεθούμε σύντομα κοντά σας για μια πλήρη παρουσίαση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.